FRIGUL CARE
ADUCE PROFIT

Proiectele sunt efectuate în conformitate cu toate normele de inginerie;

Experienţă în proiectarea şi executarea obiectelor frigorifice;

Sisteme eficiente de reutilizarea a căldurii;

Oferirea de soluţii complexe.

Fondat în 1993

Experienţă de 25 ani
pe piaţa Republicii Moldova;

Abordarea individuală a
proiectului;

Prin dezvoltarea profesională continuă
garantăm calitatea serviciilor prestate.

AVANTAJELE
COLABORĂRII

Siguranţa soluţiilor inginereşti

Profesionalismul
personalului

Garanţia calităţii

Servicii
la cheie

Furnizori de încredere

Livrare şi montare

PROCESUL
DE LUCRU

PRODUSE
ŞI SERVICII

Camere
frigorifice

1. Freon
2. CO2
3. Agent frigorific intermediar

Sisteme de recuperare
şi utilizare a căldurii

1. Apă fierbinte menajeră
2. Podea caldă

Sisteme de monitorizare
şi dispecerizare a obiectelor

1.1. фреон
1.2. CO2
1.3. промежуточный теплоноситель

CLIENŢII
NOŞTRI

 • Linella

  Produsul: Sistem de frig centralizat la baza căruia stă centrala ansamblată de către echipa de frigotehnişti Dina Cociug​. Opţiunile incluse: sistema de recuperare şi utilizare a căldurii.

 • Le Bridge

  Produsul: Camere frigorifice cu regim termic -25 °C. Marale avantaj ale acestor camere este faptul că pot fi complet dezasamblate şi asamblate într-o altă locaţie, uşor transportabile, iar podeaua nu este turnată din beton.

 • Sandriliona

  Produsul: Cameră frigorifică la “cheie” pentru îngheţată, regim termic -25 °C. Un obiect unic în felul său prin faptul că înălţimea camerei este de 10 metri. Echipa Dina Cociug a fost aptă să ridice vaporizatoarele și să le monteze la o asemenea înălţime. ​ ​Aici a fost realizat un proiect complex, care este constituit din mai multe elemente: lucrări de montare, construcţia metalică, panouri şi sistem de frig centralizat.

 • Gherda Impex

  Produs: Un complex frigorific pentru păstrarea fructelor şi legumelor. A fost implementat sistemul frigorific cu vaporizarea pentru destinaţie specială: GAGA Guntner.​

 • Panilino

  Un proiect unic în felul său: scopul a fost măririrea eficienţei a instalaţiei frigorifice centralizate, proiectată cu comprimarea în două trepte. Centrala are compresoare separate pentru 4 regime de temperaturi ( -40, -20, 0, +8 ). Pe lângă aceasta, este instalat sistemul de recuperare şi reutilizare a căldurii pentru apă menageră (consumul 1000 l/oră , +54 °C), podea caldă şi sistemul de monitorizare.

 • Avicola Teovera

  Produs: Un proiect complex ce conţine în sine  sistemul centralizat,  de recuperarea şi utilizare a căldurii, pentru răcirea, congelarea şi păstrarea produselor congelate şi asigurarea frigului pentru zonele tehnologice.

 • Cioc Maidan Vin SA

  Echipa Dina Cociug a asamblat un compex frigorific pentru păstrarea fructelor şi legumelor, ce lucrează în 2 regimuri: septembrie – februarie pentru mere şi struguri, iar în februarie-mai,  camerele lucrează în regim de încălzire pentru menţinerea temperatuirii şi umidităţii înalte în perioada de tratare a materialului săditor.

FEEDBACK


ECHIPA

NOASTRĂ

Vitalie Povolachi

Vitalie Povolachi

Director dezvoltare tehnică